Yüklüyor…
Farklı domates salçalarında yüksek pişirme sıcaklıklarının hmf oluşum kinetiğine etkileri /
Bu çalışmada, Bursa'daki yerel bir marketten temin edilen iki farklı domates salçası örneği üzerinde, farklı sıcaklık ve sürelerde uygulanan ısıl işlemlerin etkisi incelenmiştir. Deneysel çalışmada, 150, 170 ve 190 °C sıcaklıklarda 0, 5, 10, 15, 20, 25 ve 30 dakika süreyle uygulanan ısıl işlem...
Yazar: | Ata İrdam, Büşra |
---|---|
Müşterek Yazar: | Bursa Teknik Üniversitesi GIM |
Diğer Yazarlar: | Oral, Rasim Alper (Tez danışmanı) |
Materyal Türü: | Tez |
Dil: | Türkçe |
Konular: | |
Online Erişim: | OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Analitik mekaniğe giriş /
Yazar:: Gürgöze, Metin Prof. Dr
Baskı/Yayın Bilgisi: (2019) -
Kimyasal kinetik /
Yazar:: Saçak, Mehmet
Baskı/Yayın Bilgisi: (2011) -
Kimyasal kinetik /
Yazar:: Atalay, Tevfik
Baskı/Yayın Bilgisi: (2005) -
Kimyasal Kinetik /
Yazar:: Atalay, Tevfik
Baskı/Yayın Bilgisi: (2005) -
İstatistik mekaniğe giriş /
Yazar:: Karaoğlu, Bekir
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012)