Loading…
Farklı domates salçalarında yüksek pişirme sıcaklıklarının hmf oluşum kinetiğine etkileri /
Bu çalışmada, Bursa'daki yerel bir marketten temin edilen iki farklı domates salçası örneği üzerinde, farklı sıcaklık ve sürelerde uygulanan ısıl işlemlerin etkisi incelenmiştir. Deneysel çalışmada, 150, 170 ve 190 °C sıcaklıklarda 0, 5, 10, 15, 20, 25 ve 30 dakika süreyle uygulanan ısıl işlem...
Main Author: | Ata İrdam, Büşra |
---|---|
Corporate Author: | Bursa Teknik Üniversitesi GIM |
Other Authors: | Oral, Rasim Alper (Tez danışmanı) |
Format: | Thesis |
Language: | Turkish |
Subjects: | |
Online Access: | View in OPAC |
Similar Items
-
Analitik mekaniğe giriş /
by: Gürgöze, Metin Prof. Dr
Published: (2019) -
Kimyasal kinetik /
by: Saçak, Mehmet
Published: (2011) -
Kimyasal kinetik /
by: Atalay, Tevfik
Published: (2005) -
Kimyasal Kinetik /
by: Atalay, Tevfik
Published: (2005) -
İstatistik mekaniğe giriş /
by: Karaoğlu, Bekir
Published: (2012)