Yüklüyor…

Farklı domates salçalarında yüksek pişirme sıcaklıklarının hmf oluşum kinetiğine etkileri /

Bu çalışmada, Bursa'daki yerel bir marketten temin edilen iki farklı domates salçası örneği üzerinde, farklı sıcaklık ve sürelerde uygulanan ısıl işlemlerin etkisi incelenmiştir. Deneysel çalışmada, 150, 170 ve 190 °C sıcaklıklarda 0, 5, 10, 15, 20, 25 ve 30 dakika süreyle uygulanan ısıl işlem...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Ata İrdam, Büşra
Müşterek Yazar: Bursa Teknik Üniversitesi GIM
Diğer Yazarlar: Oral, Rasim Alper (Tez danışmanı)
Materyal Türü: Tez
Dil:Türkçe
Konular:
Online Erişim:OPAC'ta görüntüle

Benzer Materyaller