Yüklüyor…
An introduction to the physical chemistry of food /
Yazar: | Coupland, John N. |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
New York, NY :
Springer New York ,
2014.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Advanced science and technology of sintering /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Springer US, 1999.) -
Chemistry /
Yazar:: Sienko, Michell J.
Baskı/Yayın Bilgisi: (Mc graw hill bokk company, 1961) -
Chemistry /
Yazar:: Zumdahl, Steven S.
Baskı/Yayın Bilgisi: (Houghton Mifflin, 2000.) -
Packaging for Food Preservation /
Yazar:: Del Nobile, Matteo Alessandro
Baskı/Yayın Bilgisi: (Springer New York : Imprint: Springer, 2013.) -
Chemistry : the central science /
Yazar:: Brown, Theodore L.
Baskı/Yayın Bilgisi: (Prentice Hall, 2003.)