Yüklüyor…
Advanced dairy chemistry /
Diğer Yazarlar: | Fox, P. F., McSweeney, P. L. H. |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
New York, N.Y. :
Springer,
2006.
|
Edisyon: | 3. baskı |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Advanced dairy chemistry : volume 1B: Proteins: Applied Aspects /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Springer ; 2016) -
Sütün yapısı ve özellikleri /
Yazar:: Metin, Mustafa
Baskı/Yayın Bilgisi: (Ege Üniversitesi, 2012.) -
Dairy science and technology /
Yazar:: Walstra, Pieter
Baskı/Yayın Bilgisi: (CRC/Taylor & Francis, 2006.) -
Süt ve mamulleri teknolojisi /
Yazar:: Üçüncü, Mustafa
Baskı/Yayın Bilgisi: (Mustafa Üçüncü, 2018.) -
Süt ve mamulleri teknolojisi /
Yazar:: Üçüncü, Mustafa
Baskı/Yayın Bilgisi: (Mustafa Üçüncü , 2012.)