Yüklüyor…
Antioxidants in food and biology : facts and fiction /
Yazar: | Frankel, Edwin Nessim |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Bridgwater, England :
Oily Press,
2012.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Food materials science : principles and practice /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Springer, 2008.) -
Fennema's food chemistry /
Baskı/Yayın Bilgisi: (CRC Press/Taylor & Francis, 2008.) -
Essentials of food science /
Yazar:: Vaclavik, Vickie
Baskı/Yayın Bilgisi: (Springer, 2014.) -
Physical properties of foods /
Yazar:: Sahin, Serpil
Baskı/Yayın Bilgisi: (Springer, 2006.) -
Gıda analizleri /
Yazar:: Cemeroğlu, Bekir
Baskı/Yayın Bilgisi: (Gıda Teknolojisi, 2007.)