Yüklüyor…
Antioxidants in food and biology : facts and fiction /
Yazar: | Frankel, Edwin Nessim |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Türkçe İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Bridgwater, England :
Oily Press,
2012.
|
Konular: | |
Online Erişim: | OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Food materials science : principles and practice /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2008) -
Fennema's food chemistry /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2008) -
Essentials of food science /
Yazar:: Vaclavik, Vickie
Baskı/Yayın Bilgisi: (2014) -
Physical properties of foods /
Yazar:: Sahin, Serpil
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006) -
Gıda analizleri /
Yazar:: Cemeroğlu, Bekir
Baskı/Yayın Bilgisi: (2007)