Yüklüyor…
Fundamentals of food process engineering /
Yazar: | Toledo, Romeo T. |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
New York, NY:
Springer,
2007
|
Edisyon: | 3. baskı |
Konular: | |
Online Erişim: | OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Unit operations in food processing /
Yazar:: Earle, R. L.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1983) -
Introduction to food engineering /
Yazar:: Singh, R. Paul
Baskı/Yayın Bilgisi: (2014) -
Solving problems in food engineering /
Yazar:: Yanniotis, Stavros
Baskı/Yayın Bilgisi: (2008) -
Gıda sanayi işletme ekonomisi /
Yazar:: Çetin, Bahattin
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012) -
Engineering properties of foods /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2014)