Dijital fotoğrafçılık for Dummies meraklısına - King, Julie Adair (İstanbul: Doğan Kitap, 2010)
Giriş 1
Dizin : [311]-317 s.
Keywords: Photography -- Digital techniques; Fotoğrafçılık -- Dijital teknikler; Digital cameras; Dijital kameralar; Image processing -- Digital techniques; Görüntü işleme -- Dijital teknikler