Yüklüyor…
Non-thermal food engineering operations
Yazar: | Ortega-Rivas, Enrique |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
New York :
Springer,
2012.
: , . |
Seri Bilgileri: | Food engineering series.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Fundamentals of food process engineering /
Yazar:: Toledo, Romeo T.
Baskı/Yayın Bilgisi: (Springer, 2007) -
Unit operations in food processing /
Yazar:: Earle, R. L.
Baskı/Yayın Bilgisi: (Pergamon Press, 1983.) -
Endüstriyel gıda üretim teknikleri/
Baskı/Yayın Bilgisi: (Nobel Akademik Yayıncılık, 2022.) -
Gıda sanayi işletme ekonomisi /
Yazar:: Çetin, Bahattin
Baskı/Yayın Bilgisi: (Nobel Akademik Yayıncılık, 2012.) -
Introduction to food engineering /
Yazar:: Singh, R. Paul
Baskı/Yayın Bilgisi: (Elsevier/Academic Press, 2014.)