Yüklüyor…
Advanced dairy chemistry : volume 1B: Proteins: Applied Aspects /
Diğer Yazarlar: | McSweeney, Paul L H., O'Mahony, James A. |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
New York :
Springer ;
2016
|
Edisyon: | 4. edition. |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Advanced dairy chemistry /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Springer, 2006.) -
Sütün yapısı ve özellikleri /
Yazar:: Metin, Mustafa
Baskı/Yayın Bilgisi: (Ege Üniversitesi, 2012.) -
Dairy science and technology /
Yazar:: Walstra, Pieter
Baskı/Yayın Bilgisi: (CRC/Taylor & Francis, 2006.) -
Whey proteins : functional properties, production and health benefits /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Nova, 2015.) -
Süt teknolojisi : Sütün bileşimi ve işlenmesi /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Ege Üniversitesi, 2010.)