Yüklüyor…
Technology of breadmaking /
Yazar: | Cauvain, Stanley |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
New York, NY :
Springer Science+Business Media, LLC,
2015.
|
Edisyon: | 3. baskı |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Dairy Chemistry and Biochemistry /
Yazar:: Fox, P. F.
Baskı/Yayın Bilgisi: (Springer, 2015) -
Minimally processed foods : technologies for safety, quality, and convenience/
Baskı/Yayın Bilgisi: (Springer, 2014.) -
Gıda biyoteknolojisi /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Nobel Yayın Dağıtım, 2014.) -
Genetiği değiştirilmiş organizmalar : GDO /
Yazar:: Denli, Muzaffer
Baskı/Yayın Bilgisi: (İstanbul Ticaret Odası, 2012.) -
An introduction to the physical chemistry of food /
Yazar:: Coupland, John N.
Baskı/Yayın Bilgisi: (Springer New York , 2014.)