Yüklüyor…
Microbial food safety : an introduction /
Diğer Yazarlar: | Oyarzabal, Omar A., Backert, Steffen |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
New York :
Springer,
2012.
|
Konular: | |
Online Erişim: | OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Basic food microbiology /
Yazar:: Banwart, George J.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1989) -
Food microbiology /
Yazar:: Adams, Martin R.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2015) -
Modern food microbiology /
Yazar:: Jay, James M.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2005) -
Gıda mikrobiyolojisi /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2011) -
Gıda mikrobiyolojisinde güncel konular : Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı’ya armağan /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2023)