Yüklüyor…
Microbial food safety : an introduction /
Diğer Yazarlar: | Oyarzabal, Omar A., Backert, Steffen |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
New York :
Springer,
2012.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Basic food microbiology /
Yazar:: Banwart, George J.
Baskı/Yayın Bilgisi: (Van Nostrand Reinhold, 1989.) -
Food microbiology /
Yazar:: Adams, Martin R.
Baskı/Yayın Bilgisi: (RSC Publishing, 2015) -
Modern food microbiology /
Yazar:: Jay, James M.
Baskı/Yayın Bilgisi: (Springer, 2005.) -
Gıda mikrobiyolojisi /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Efil Yayınları, 2011.) -
Gıda mikrobiyolojisinde güncel konular : Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı’ya armağan /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti., 2023.)