Yüklüyor…
Processed cheese and analogues /
Diğer Yazarlar: | Tamime, A. Y. |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Chichester, U.K. ; Ames, Iowa :
Wiley-Blackwell,
2011.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Geleneksel Anadolu peynirleri /
Yazar:: Kamber, Ufuk
Baskı/Yayın Bilgisi: (U. Kamber, 2005) -
Peynir biliminin temelleri /
Baskı/Yayın Bilgisi: (SİDAS, 2011) -
A'dan Z'ye peynir teknolojisi /
Yazar:: Üçüncü, Mustafa
Baskı/Yayın Bilgisi: (Mustafa Üçüncü, 2004.) -
Fundamentals of Cheese Science
Yazar:: Fox, Patrick F., ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (Springer US : Imprint: Springer, 2017.) -
Chemical Evolution of Nitrogen-based Compounds in Mozzarella Cheeses
Yazar:: Barone, Caterina, ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (Springer International Publishing : Imprint: Springer, 2018.)