Yüklüyor…
Principles of meat science : includes color plates /
Yazar: | Aberle, Elton D. |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Forrest, John C., Mills, Edward W., Gerrard, David E. |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Dubuque, Iowa :
Kendall/Hunt,
2012
|
Edisyon: | 5. baskı |
Konular: | |
Online Erişim: | OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Lawrie's meat science /
Yazar:: Lawrie, R. A.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006) -
Et ve et ürünleri teknolojisi /
Yazar:: Anar, Şahsene -
Et bilimi ve gastronomisi /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2022) -
Kırmızı et ve süt sektörleri : Avrupa Birliği'ne uyum sürecimde sektör rehberleri /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2010) -
Principles of food processing. /
Yazar:: Heldman, Dennis R.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1997)