Yüklüyor…
Functional foods : concept to product /
Diğer Yazarlar: | Saarela, Maria |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Oxford, UK :
Woodhead Pub.,
2011.
|
Edisyon: | 2. baskı |
Konular: | |
Online Erişim: | OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Functional foods and nutraceuticals /
Yazar:: Aluko, Rotimi E.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012) -
Pulse foods : processing, quality and nutraceutical applications /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2011) -
Çözümlü Problemlerle Fonksiyonel Analiz: Kapalı Operatör- Kuvvetli Yakınsama- Tam Uzay /
Yazar:: Mustafa, Nizami
Baskı/Yayın Bilgisi: (2016) -
Introductory functional analysis with applications /
Yazar:: Kreyszig, Erwin
Baskı/Yayın Bilgisi: (1989) -
Elements of the theory of functions and functional analysis /
Yazar:: Kolmogorov, A. N.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1999)