Yüklüyor…
Lawrie's meat science /
Yazar: | Lawrie, R. A. |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Ledward, D.A |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Boca Raton, FL :
Woodhead Pub.,
2006
|
Edisyon: | 7. baskı |
Konular: | |
Online Erişim: | OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Principles of meat science : includes color plates /
Yazar:: Aberle, Elton D.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012) -
Et ve et ürünleri teknolojisi /
Yazar:: Anar, Şahsene -
Et bilimi ve gastronomisi /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2022) -
Kırmızı et ve süt sektörleri : Avrupa Birliği'ne uyum sürecimde sektör rehberleri /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2010) -
Red Meat Science and Production Volume 2. Intrinsic Meat Character /
Yazar:: Holloway, Joseph William, ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (2019)