Ruhun ötesindeki gökkuşağı : diplomasiye dair bir roman - Jazbec, Milan; Eriş, Çiçek (Ankara : Yıldız Yayıncılık, 2012)
İçindekiler
Özgün eseradı: Mavrica izza duše.
Keywords: Sloven romanı; Slovenian fiction