Yüklüyor…
Mezopotamya'dan dünya sofralarına : tarihinden tarifine bulgur /
Yazar: | Kenar, Seçil |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
İstanbul :
Doğan Kitap,
2012.
|
Konular: | |
Online Erişim: | OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Mezopotamya'dan dünya sofralarına : tarihinden tarifine bulgur /
Yazar:: Kenar, Seçil
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012) -
Pişirme yöntemleri /
Yazar:: Alsaffar, A. Aylin
Baskı/Yayın Bilgisi: (2015) -
Profesyonel aşçılık /
Yazar:: Gisslen, Wayne
Baskı/Yayın Bilgisi: (2021) -
Bulgur pişirme yöntemleri ve alternatif yöntem olarak ohmik pişirmenin bulgur kalitesi üzerine etkisi/
Yazar:: Aşar, Remziye -
Bursa Köylerinde yaşam kültürü : Bursa Köylerinde ekimden hasata, hasattan sofraya yemek ve mutfak kültürü - I /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2014)