Mete Tunçay'a armağan - Bora, Tanıl, 1963-; Koraltürk, Murat, 1967-.; Alkan, Mehmet Ö. (İstanbul : İletişim Yayınları, 2007)
Mete Tunçay özgeçmişi, Toplumsal siyasal çatışmanın erdemi : Machiavelli ile Montesuieu'den alınan dersler, Kemalizm ve 21. Yüzyıl Türkiye Demokrasisi Levent Köker, Yasak kelimkeler 20. yüzyıl başındaki Osmanlı sansürüyle ilgili bir belge üzerine François
Keywords: Socialism -- Turkey; Sosyalizm -- Türkiye; Turkey _ Politics and government; Türkiye -- Politika ve idare Komünizm -- 21. yy; Turkey -- Politics and government -- 20th century