Adalet Partisi : İdeoloji ve politika - Demirel, Tanel (İstanbul : İletişim Yayınları, 2013)
İÇİNDEKİLER
Kaynakça: 355-376 ss.
Keywords: Adalet Partisi; Political parties -- Turkey; Siyasi partiler -- Türkiye; Turkey -- Politics and government; Türkiye -- Politika ve yönetim