Sol, sinizm, pragmatizm - Bora, Tanıl, 11963-; Ünüvar, Kerem (İstanbul : Birikim Yayınları, 2011)
İçindekiler
Keywords: Sosyalizm -- Türkiye -- Tarih; Socialism -- Turkey -- History; Turkey -- Politics and government -- 1980-.; Türkiye -- Siyaset ve Hükümet -- 1980-.