Geçmişten bugüne Yunanlılar : dil, din ve kimlikleri - Millas, Herkül (İstanbul : İletişim Yayınları, 2004)
Hep tekrar edilen bir konudur: Türkler komşularıyla gerçek anlamda ilgilenmezler. Bütün merak ''milli güvenlik'' konusu etrafında yoğunlaşır. Komşunun tarihi, kültürü, dini hakkında klişe yargılar yeterli kabul edilir. Herkül Millas, Geçmişten Bugüne Yuna
Kaynakça var.
Keywords: Greece -- History; Yunanistan -- Tarih; Greece -- Civilization -- To 146 B.C.; Yunanistan -- Uygarlık -- M.Ö 146 ya kadar