Osmanlı Türkçesi kılavuzu - Develi, Hayati, 1962- (İstanbul : Kesit Yayınları, 2008)
Osmanlı Türkçesi Kılavuzu, size bin yıllık kültürel birikimin kapılarını açacak bir anahtardır. Bu kılavuz ile Osmanlı Türkçesini kolaydan zora, temel bilgilerden ayrıntıya doğru uygun bir ders metoduyla öğreneceksiniz.
Keywords: Turkish language -- Grammar; Türk dili -- Dilbilgisi