Dünyada ve Türkiye'de sosyoloji : öğretim ve araştırmaları - Ülken, Hilmi Ziya, 1901-1974 (İstanbul : Türk Sosyoloji Cemiyeti Anıl Yayınevi, 2008)
İçindekiler
Keywords: Sociology; Sosyoloji; Sociology -- Turkey; Sosyoloji -- Türkiye