Divriği mucizesi : Selçuklular çağında İslam bezeme sanatı üzerine bir deneme - Kuban, Doğan, 11926- (İstanbul : Yapı Kredi Yayınları, 2001)
Ortaçağ Sanatı içinde Divriği Ulucamisi
Kaynakça ve dizin var.
Keywords: Architecture, Seljuk; Selçuklu'da mimari; Art, Seljuk; Selçuklu'da sanat; Decoration and ornament, Seljuk; Selçuklu'da dekorasyon ve süsleme