Türk İstiklal Harbi IV'üncü cilt : güney cephesi (Genelkurmay Askeri Tarih ve Stratejik Etüt Başkanlığı yayınları; Yayın numarası ;, 2009)
İngiliz ve Fransızların Güney - Doğu Anadolu'yı işgal etmeleri, Milli mücadele hareketleri, bu bölgede yapılan muharebeler ve Revandiz harekatı.