Türk İstiklal Harbi IV'üncü cilt : güney cephesi (Ankara : T.C. Genelkurmay Başkanlığı, 2009)
İngiliz ve Fransızların Güney - Doğu Anadolu'yı işgal etmeleri, Milli mücadele hareketleri, bu bölgede yapılan muharebeler ve Revandiz harekatı.
Kaynakça (s.323-334). ve dizin var.
Keywords: Kurtuluş Savaşı, 1919-1923 -- Güney cephesi; War of Independence, 1919-1923 -- Southern Front