"Yerel siyaset üzerine söyleşiler" - Çarkçı, Akif, 1977- (Cağaloğlu, İstanbul : Șehir Yayınları, 2008)
Local government; Turkey.
Keywords: Municipal government -- Turkey; Belediye idari teşkilatı -- Türkiye; Local government -- Turkey; Yereln yönetimler -- Türkiye