Kur'an Mealleri Sempozyumu : Eleştiriler ve Öneriler (I-II), (24-26 Nisan 2003) İzmir (Ankara : Diyanet İş̣leri Baṣkanlığı, 2010)
İçindekiler
Keywords: Koran -- Translating -- Congresses; Kuran -- Çeviri -- Kongreler