On ülke sosyal güvenlik sistemi (Ankara : T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, 2013)
Amerika Birleşik Devletlerinde Sosyal Güvenlik
Keywords: Social policy -- Turkey; Sosyal politika -- Türkiye; Social security -- Law and legislation -- Turkey; Sosyal güvenlik -- Hukuk ve mevzuat -- Türkiye