Samandan sarmaşığa : bir Harvard Tıp Fakültesi Dekanı'nın anıları - Martin, Joseph B., 1938-; Çakmak, Gökçe (İstanbul : Bahçeşehir Üniversitesi Yayınları, 2013)
1.ÖNSÖZ IX
Özgün adı : Alfalfa to ivy : memoir of a Harvard Medical School dean.
Kaynakça ve dizin vardır.
Keywords: Martin, Joseph B., -- 1938-; Harvard Medical School. -- Employees , Biography; Harvard Medical School. -- Çalışanlar, Biyografi; Neurobiologists -- Massachusetts -- Boston -- Biography; Nörobiyologlar -- Massachusetts -- Boston -- Biyografi; Deans (Education) -- Massachusetts -- Boston -- Biography; Dekanlar (Eğitim) -- Massachusetts -- Boston -- Biyografi; Mennonites -- Alberta -- Duchess -- Biography; Mennoniteler -- Alberta -- Düşes -- Biyografi