Keşf-el-zunun - Katip Çelebi; Yaltkaya, Şerefettin; Bilge, Rifat (Ankara : Türk Tarih Kurumu, 2014)
Türk eski el yazmaları - Bibliyografya
Keywords: Arabic imprints; Arapça elyazmaları; Middle East -- Imprints; Orta Doğu -- Elyazmaları