Türkiye Selçukluları hakkında resmi vesikalar : metin, tercüme ve araştırmalar - Turan, Osman (Ankara : Türk Tarih Kurumu, 2014)
Eserde osmanlıca metin mevcut (107 s.)
Keywords: Seljuks -- Turkey -- History; Selçuklular -- Türkiye -- Tarih