İstanbul yazıları - Örik, Nahid Sırrı; Çeri, Bahriye (Ankara : Türk Tarih Kurumu, 2011)
Nahid Sırrı'nın İstanbul Yazıları 1933 ile 1957 yılları arasında çoğunluğu Tanin gazetesinde olmak üzere Büyük Doğu, Milliyet, Resimli Hayat, Son Telgraf, Varlık, Yarım Ay gibi gazete ve dergilerde yayınlanmış yazılarıdır. Hatıra, günlük ve gezi yazısı ö
Dizin vardır.
Keywords: İstanbul(Türkiye) -- Tarihi; Istanbul (Turkey) -- History; İstanbul(Türkiye) -- Anlatım ve gezi; Istanbul (Turkey) -- Lecture and field trip