XVI. yüzyılda Ruha (Urfa) sancağı - Turan, Ahmet Nezihi (Ankara : Türk Tarih Kurumu, 2012)
İçindekiler
Kaynakça: 167-174. ss.
Keywords: Şanlıurfa (Turkey) -- History -- 16th yüzyıl; Şanlıurfa (Türkiye) -- Tarih -- 16. yüzyıl; Şanlıurfa (Turkey) -- Civilization; Şanlıurfa (Türkiye) -- Uygarlık; Şanlıurfa (Turkey) -- Antiquities; Şanlıurfa (Türkiye) -- Eski eserler; Şanlıurfa (Turkey) -- Economic conditions; Şanlıurfa (Türkiye) -- Ekonomik koşullar