Türkiye ve İdil boyu : (1569 Astarhan seferi, Ten-İdil kanalı ve XVI-XVII. yüzyıl Osmanlı-Rus münasebetleri) - Kurat, Akdes Nimet, 1903-1971. (Ankara : Türk Tarih Kurumu, 2011)
GİRİŞ 1-2
Keywords: Turkey -- History -- 1453-1683.; Türkiye -- Tarih -- 1453-1683.; Soviet Union -- Military relations -- Turkey; Sovyetler Birliği -- Askeri ilişkiler -- Türkiye; Turkey -- Military relations -- Soviet Union; Türkiye -- Askeri ilişkiler -- Sovyetler Birliği