Bir hürriyet türküsü : (Çanakkale Savaşları fotoğraf albümü), "Arıburnu muharebeleri raporu" Anafartalar muharebelerine ait tarihçe" Mustafa Kemal Atatürk - Özdemir, Fahri (İstanbul : Kırmızı Yayınları, 2010)
İçindekiler
"Arıburnu muharebeleri raporu," " Anafartalar muharebelerine ait tarihçe" Mustafa Kemal Atatürk
Keywords: Dünya Savaşı -- 1914-1918 -- Kampanyalar -- Türkiye'de Gelibolu Yarımadası; World War -- 1914-1918 -- Campaigns -- Turkey Gallipoli Peninsula