38. ICANAS (Uluslararası Asya ve Kuzey Afrika Çalışmaları Kongresi) : bildiriler : Çevre , Kentleşme Sorunları ve Çözümleri 10-15 Eylül 2007, Ankara = 38.ICANAS (International Congress of Asian and North African Studies) : papers : Proble - Dilek, Zeki (Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu yayınları, 2011)
Sayfa Numarası/Page Number/Crp.