38. ICANAS (Uluslararası Asya ve Kuzey Afrika Çalışmaları Kongresi) : bildiriler : Çevre , Kentleşme Sorunları ve Çözümleri 10-15 Eylül 2007, Ankara = 38.ICANAS (International Congress of Asian and North African Studies) : papers : Proble - Uluslararası Asya ve Kuzey Afrika Çalışmaları Kongresi 2007 : Ankara, Türkiye); Dilek, Zeki. (Ankara : Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu, 2011)
Sayfa Numarası/Page Number/Crp.
Kaynakça var.
Turkish, English and Russian text.
Keywords: Ekoloji -- Afrika -- Kongreler; Ecology -- Africa -- Congress; Kentleşme -- Asya -- Kongreler; Urbanization -- Asian -- Congresses; Şehir planlama -- Asya -- Kongreler; City planning -- Asia -- Congresses