Tevārīḫ-i Deşt-i Ḳıpçaḳ ʻan Ḫıtta-i Kırım veya Tevārīḫ-i Tatar Ḫānān-ı Kadīm ve Aḥvāl-i Deşt-i Kıpçaḳ - Abdullah Ibn Ridvan (Edebiyat Fakültesi Yayın No ;, 2012)
Romanized transcription of original Ottoman Turkish; introd.