Cumhuriyet dönemi Türkiye tiyatro bibliyografyası 15 (Ankara Başbakanlık Kültür Müsteşarlığı, 1973)
İçindekiler
Dizin s. 477-570 |x
Keywords: Turkish drama _ 19th century _ Bibliography Turkish drama _ 20th century _ Bibliography Theater _ Turkey _ History _ 20th century Theater _ Turkey _ Bibliography Türk draması _ 19. yüzyıl _ Bibliyografya Türk draması _ 20. yüzyıl _ Bibliyografya T