Osmanlı Devleti'nin kuruluş coğrafyasında vakıflar ve şehirleşme - Turğut, Vedat (İstanbul : Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, 2015)
İÇİNDEKİLER
Keywords: Vakıflar -- Türkiye -- Tarih; Endowments -- Turkey -- History; Osmanlı Devleti -- Sosyal yaşam ve gelenekler; Hayır işleri ve vakıflar -- Türkiye -- Tarih; Cities and towns -- History -- Turkey; Kentler ve kasabalar -- Tarih -- Türkiye