Edirne'den Ardahan'a herkesin cumhurbaşkanı : yurtiçi ziyaretleri - Gül, Abdullah; Yılmaz, Ayşe; İlter, Kemal (Ankara : Cumhurbaşkanlığı, 2014)
İçindekiler: Geleneğin yansıması -- Küresel kürsü -- Müttefikler, batılı dostlar -- Türkçe kon uşan ülkelr -- Balkanlarda köklü dostluklar -- Sınırın öte yanı Kafkasya -- Ortadoğu ve islam dünyası -- Yakın asya -- Uzaktaki asyalı dostlar.
Bibliyografik bilgi içerir.
Keywords: Gül, Abdullah, 1950-. -- Politics and social views; Gül, Abdullah, 1950-. -- Sosyal ve siyasi görüşler; Abdullah Gül -- President of Republic -- Turkey; Abdullah Gül -- Cumhurbaşkanı -- Türkiye; Turkey -- Foreign relations; Türkiye -- Dış ilişkiler; Turkey -- Politics and government; Türkiye -- Siyaset ve yönetim; Turkey -- Foreign relations -- European Union; Türkiye -- Dış ilişkiler -- Avrupa Birliği