İslâm hukukunda anonim ortaklıklar - Köse, Murtaza (İstanbul : Yeni Akademi Yayınları, 2006)
ÖNSÖZ
Dizin vardır.
Kaynakça: 231-244. ss.
Keywords: Corporation law (Islamic law).; Anonymous parties to actions; Corporation law -- History; Şirket hukuku (İslam hukuku).; Anonim şirketler, Ortaklık; Şirketler -- İslam hukuku; Şirket hukuku -- Tarih