Erzurum'un Yüzleri : Abdürrezzâk İlmî Efendi - Erkal, Abdulkadir, 1972- (Erzurum : Atatürk Üniversitesi, 2015)
İçindekiler : A. hayatı 1-Şeceresi:9 2-Tahsili:10 3-Tasavvufa İntisabı ve İlmî Mahlasını Alması11 4-Evliliği ve Ailesi:11 5-İstanbul'daki Hayatı ve Sünbül Sinan Dergâhı:13 6-Vefatı:15 B- Kişiliği19 C-Eserleri21 Şiirleri23 Gazeller25 Ebyat36 Sözlük49
Bibliyografya s. 57
Keywords: Sufism -- Turkey; Tasavvuf -- Türkiye; Islam -- Biography; İslam -- Biyografi