Türk Borçlar Hukuku : Özel hükümler - Yavuz, Cevdet (Beta Yayın ; Hukuk Dizisi, 2014)
TÜRK HUKUKUNDA ÖZEL BORÇ İLİŞKİLERİNİN DÜZENLENMESİ • BİRLEŞİK SÖZLEŞMELER • KARMA SÖZLEŞMELER • KENDİSİNE ÖZGÜ YAPISI OLAN SÖZLEŞMELER (SULH - SATIŞ İÇİN BIRAKMA - TEK SATICILIK SÖZLEŞMELERİ) • GENEL OLARAK SATIŞ SÖZLEŞMESİ • TAŞINIR SATIŞI SÖZLEŞMESİ •