Sarımsak kitabı - Akçiçek, Eren.; Ötleş, Semih (İzmir : İzmir Güven Kitabevi, 2006)
Sarımsağın tarihi, kökeni, faydaları, tıbbi özellikleri ve kültürü anlatılmaktadır.
Kaynakça var.
Keywords: Sarımsak; Garlic