İnsan Hakları Avrupa Sözleşmesi ve anayasa : Anayasa mahkemesine bireysel başvuru kapsamında bir inceleme - İnceoğlu, Sibel (Yayın no ; 2912. Hukuk dizisi ; 1433., 2013)
Koruma Alanı |x Medeni Hak ve Yükümlülüklere İlişkin Uyuşmazlık |x Suç İsnadı |x Bağımsız ve Tarafsız Bir Mahkemeye Başvurma Hakkı |x Yasayla Kurulmuş, Bağımsız ve Tarafsız Mahkemede Yargılanma Hakkı |x Hakkaniyete Uygun Yargılanma Hakkı |x Silahların Eşi