İnsan Hakları Avrupa Sözleşmesi ve anayasa : Anayasa mahkemesine bireysel başvuru kapsamında bir inceleme - İnceoğlu, Sibel (İstanbul Beta, 2013)
Koruma Alanı |x Medeni Hak ve Yükümlülüklere İlişkin Uyuşmazlık |x Suç İsnadı |x Bağımsız ve Tarafsız Bir Mahkemeye Başvurma Hakkı |x Yasayla Kurulmuş, Bağımsız ve Tarafsız Mahkemede Yargılanma Hakkı |x Hakkaniyete Uygun Yargılanma Hakkı |x Silahların Eşi
Kaynakça (s. 559-610) ve dizin (s. 611-624) var.
Keywords: Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi European Convention on Human Rights Düşünce özgürlüğü _ Avrupa Freedom of Speech _ Europe Düşünce özgürlüğü _ Türkiye Freedom of Speech _ Turkey Medeni haklar _ Avrupa Civil rights _ Europe Medeni haklar _ Türkiye Civil rig